آرد قنادی
ظرفیت تولید 0 تن |
|||||||
توضیحات محصول: تعریف: آرد صفر بیشتر از مغز دانه مورد استفاده در قنادی، کیک و بیسکویت ارائه شده است. این نوع آرد با مشخصات زیر است: - رطوبت> 14.2 حداکثر - خاکستر> 0.380-0.580 - خاکستر نامحلول در اسید> 0.05 حداکثر - گلوتن مرطوب> 23 دقیقه - پروتئین> 9 حداکثر - PH> 5.6-6.5 - اسیدیته> 2.4 حداکثر - اندازه ذرات بیش از 475 میکرون> 1.5 حداکثر - اندازه ذرات بین 125-180 میکرون> 8.5 حداکثر - اندازه ذرات کمتر از 125 میکرون> 75 دقیقه |
|||||||
|