آرد ماکارونی
ظرفیت تولید 0 تن |
|||||||
توضیحات محصول: تعریف: آرد از بخش داخلی آندوسپرم ارائه شده و آن را در صنعت ماکارونی استفاده می شود. این نوع آرد با مشخصات زیر است: - رطوبت> 14.2 حداکثر - خاکستر> 0.700 حداکثر - خاکستر نامحلول در اسید> 0.05 حداکثر - گلوتن مرطوب> 27 دقیقه - پروتئین> 10 دقیقه - PH> 5.5-6.5 - اسیدیته> 2.4 دقیقه - اندازه ذرات بیش از 475 میکرون> 2 حداکثر - اندازه ذرات بین 125-180 میکرون> 30 حداکثر - اندازه ذرات کمتر از 125 میکرون> 57 دقیقه |
|||||||
|