اجرای طرح ارتقا و کیفیت نان در شهرستان دزفول | نمایشگاه تولیدات، محصولات و توانمندیهای استان خوزستان
فارسیEnglish|العربی

اجرای طرح ارتقا و کیفیت نان در شهرستان دزفول

تاریخ انتشار خبر: 1399/08/05

اجرای طرح ارتقا و کیفیت نان در شهرستان دزفول

در این راستا رییس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان دزفول از اجرای ۴ مورد گشت مشترک  بازرسی توسط بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان، مرکز بهداشت، اداره غله ، اتحادیه نانوایان و مدیر اجرایی کارگروه آرد و نان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان صمت خوزستان : مهندس غلامی رییس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان دزفول افزود: در این گشت های مشترک بیش از چهل واحد صنفی نانوایی به منظور بررسی کیفیت و کمیت و همچنین رعایت دستورالعمل های بهداشتی مورد بازرسی قرار گرفتند و تعداد ۱۰ واحد صنفی  بعلت عدم رعایت قوانین صنفی  ( عدم درج قیمت، کم فروشی، فروش خارج از شبکه و تعطیلی خارج از نوبت) شناسایی و ضمن تشکیل پرونده، جهت رسیدگی و برخورد قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال گردید.


نمایشگاه تولیدات، محصولات و توانمندیهای استان خوزستان